Zorunlu Yabancı Dil Dersleri Muafiyet Sınavı

Sevgili öğrenciler,
2021-2022 Eğitim-Öğretim yılında zorunlu olan yabancı dil dersleri için muafiyet sınavı yapılacaktır.

ÖNEMLİ !
Bu sınav bölümlerde okutulan yabancı dil dersleri için yapılmaktadır.

Yabancı Dil Dersleri Muafiyet Sınavı,
– 28 Eylül 2021 Salı günü
– ASOS sınav sistemi üzerinden çevrim içi (online) şekilde yapılacaktır.
– Sınava başvuru alınmayacaktır.
– Sınava ilgili zorunlu yabancı dil derslerine kayıtlı olan öğrenciler girebileceklerdir.
– 25 Eylül 2021 Cumartesi günü saat 17.00’de DENEME SINAVI yapılacaktır. Öğrencilerin deneme sınavına katılmaları zorunludur.

ANCAK !
Sınava katılabilmek için @ogr.akdeniz.edu.tr uzantılı e-posta hesaplarınızı almanız gerekmektedir.
Bu işlemin nasıl yapılacağı aşağıdaki kılavuzda detaylı olarak anlatılmıştır. Adımları dikkatlice uygulayınız. E-postanızın Gelen Kutusuna erişebildiğinizden emin olunuz. Sınav giriş detayları ve onay e-postası sınav öncesi tarafınıza iletilecektir.

OTURUM BİLGİLERİ DAHA SONRA https://oidb.akdeniz.edu.tr/zorunlu-yabanci-dil-muafiyet-sinavi-1007 adresinden DUYURULACAKTIR.

Öğrenciler için @ogr.akdeniz.edu.tr E-Posta Hesabı Alma kılavuzu için tıklayınız.

ASOS sınav sisteminin nasıl kullanıldığına ilişkin rehber video için aşağıdaki bağlantıyı tıklayınız.

Öğrenciler İçin ASOS Sınav Yazılımı Kullanım Rehberi için tıklayınız.