UZAKTAN EĞİTİM İLE İLGİLİ ÖNEMLİ DUYURU

@akdeniz.edu.tr uzantılı e-posta adresi hakkında

Değerli Öğrenciler

Güz döneminde tüm dersler online sistem üzerinden senkron/asenkron şeklinde yürütüleceğinden, tüm öğrencilerimizin @akdeniz.edu.tr uzantılı e-posta adresinin olması gerekmektedir.

Daha önce @akdeniz.edu.tr uzantılı e-posta adresi almadıysanız; aşağıdaki adımları takip ederek e-posta adresinizi alabilirsiniz.

1. http://ekampus.akdeniz.edu.tr/hesap/sifre.aspx adresinden Öğrenci numaranızı ve doğrulama kodunu girerek Doğrula butonunu tıklayınız. (ÖĞRENCİ NUMARANIZ İÇİN AŞAĞIDAKİ SINIF LİSTESİNE BAKINIZ)

1. Öğrenci Bilgi Sisteminde kayıtlı eposta adresiniz ve kayıtlı cep numaranızgirmeniz istenecektir. Ardından eposta adresinize gönderilen Onay Kodu Bu aşamalar doğru bir şekilde geçilirse kullanmak istediğiniz Eduroam Şifrenizi belirlemeniz istenecektir.

1. Eduroam hesabınız    :  ogrencinumaraniz@ogr.akdeniz.edu.tr

Eduroam Şifreniz    :  kendi belirlediğiniz şifrenizi yazınız (Türkçe karakter kullanmadan en az 8 karakter olmalıdır. 12345678 vs kabul edilmemektedir.)

1. Mevcut şifrenizi değiştirmek için yukardaki işlemlerin aynısı yapılması gerekmektedir.

ÖĞRENCİ NUMARALARI İÇİN SINIF LİSTENİZE BAKINIZ

1. SINIF İŞLETME YÖNETİMİ 2020 LİSTE