2017-2018 Dönemi Seminer ve Toplantılar
  • 23.02.2018 tarihinde Dış İşleri Bakanı Sayın Mevlüt ÇAVUŞOĞLU, Antalya Valisi Sayın Münir KARALOĞLU, Akdeniz Üniversitesi Rektörü Sayın Prof. Dr. Mustafa ÜNAL, Antalya Milletvekilleri ve Kumluca Belediye Başkanı Sayın Hüsamettin ÇETİNKAYA’nın ziyaretlerinden görüntüler..

• Kadınlar Günü Semineri “Yeter ki KADINLAR gülsün…”teması ile okulumuzda gerçekleştirildi.

Seminere katkıda bulunan başta Öğrencilerimiz ve Misafirlerimiz olmak üzere Öğretim Üyelerine ve Görevlilerimize, Kumluca MYO Müdürü Sayın Yard. Doç. Dr. İlker SÖNMEZ’e,  Sağlık Bilimleri Fakültesi Öğretim Üyelerine ve Dekan Yardımcısı Sayın Yrd. Doç. Dr. Seçil TAYLAN’a  teşekkür ederiz.

Seminerden fotoğraflar

• Çanakkale Zaferi ve Anma etkinliği 15.03.2018 tarihinde Öğrencilerimizin şiir ve oratoryo sunumu ile gerçekleştirildi. Katkılarından dolayı Sayın Okutman ALİ KARAGÖZ ‘e teşekkür ederiz.
    Etkinlikten Görüntüler

• 29.03.2018 tarihinde “Girişimci Gözünden Antalya Perspektifi” adlı Girişimcilik Semineri, İGA AŞ. Yönetim Kurulu Başkanı Sayın A.Dündar ULUĞKAY’ın sunumuyla gerçekleştirilmiştir.
    Etkinlikten görüntüler

21.Mezuniyet Töreni