Önemli Duyuru: 44.madde Bahar Yarıyılı Ek Sınav

YÜKSEKOKULUMUZ 2015 GİRİŞLİ ÖĞRENCİLERİMİZİN 2018-2019 EĞİTİM ÖĞRETİM BAHAR YARIYILI SONU İTİBARİ İLE AZAMİ ÖĞRENİM SÜRELERİ DOLMAKTADIR. BU NEDENLE AZAMİ ÖĞRENİM SÜRESİ DOLAN 2015 YILI GİRİŞLİ ÖĞRENCİLERİMİZE 2 (iki) EK SINAV HAKKI TANINMIŞ OLUP, BU SINAVDAN YARARLANMAK İSTEYEN 2015 YILI GİRİŞLİ ÖĞRENCİLERİMİZ SINAV BAŞVURULARINI BELİRTİLEN TARİHLER ARASINDA YÜKSEKOKULUMUZ ÖĞRENCİ İŞLERİ BİRİMİNE ŞAHSEN BAŞVURARAK YAPABİLİRLER. ŞAHSEN DİLEKÇE İLE BAŞVURU YAPMAYAN ÖĞRENCİ EK SINAV HAKKINDAN YARARLANAMAZ. AYRICA EK SINAVLARDAN YARARLANIP YARARLANAMAYACAĞINI BİRİMİMİZ ÖĞRENCİ İŞLERİ İLE İRTİBATA GEÇEREK ÖĞRENEBİLİRLER. BİRİNCİ VE İKİNCİ EK SINAV BAŞVURU VE SINAV TARİHLERİ AŞAĞIDA BELİRTİLMİŞ OLUP, 2015 YILI GİRİŞLİ ÖĞRENCİLERİMİZE ÖNEMLE DUYURULUR.

Sınav Başvuru Tarihleri
Birinci Ek Sınav Başvuru Tarihleri 17-21 HAZİRAN 2019