Bahar Yarıyılı Ders Kayıt Duyurusu
  1. “2021-2022 Eğitim Öğretim Yılı Bahar Yarıyılı” ders kayıt işlemleri 07-11 Şubat 2022 tarihleri arasında gerçekleştirilecektir.
    a. Katkı payı ve öğrenim ücretleri yatırma işlemleri  7 Şubat 2022 günü saat 00.00‘da başlayacaktır.
    b. Ders kayıtları 7 Şubat 2022 günü saat 13.30‘da başlayacaktır.

Dikkat!: Ders kayıt işlemi gerçekleştirmeyen öğrenciler; derslere devam edemezler, sınavlara katılamazlar, öğrencilik haklarından yararlanamazlar.

2. Ders Bırakma ve Ders Ekleme işlemleri (Ekle-Sil) ise 14-18 Şubat 2022 tarihleri arasında gerçekleştirilecektir.

Ders kayıt ile ilgili detaylı kılavuza ulaşmak için tıklayınız.