2019-2020 Bahar Dönemi Final Sınav Takvimi

2019-2020 BAHAR YARIYILI FİNAL SINAV TAKVİMİ

Final sınavları 16-28 Haziran 2020 tarihleri arasında yapılacaktır. Final ödevlerinin teslim tarihleri ve online sınavların yapılacağı tarih ise AKUZEM’de ilgili dersin öğretim elemanı tarafından belirtilecektir.

AKUZEM’de yer alan ilgili ders sayfalarını kontrol ediniz.

Detaylı bilgi için: http://oidb.akdeniz.edu.tr/2019-2020-egitim-ogretim-yili-bahar-yariyili-yilyariyil-sonu-sinavlari-yilyariyil-sonu-ikinci-sinavlari-ve-tek-ders-sinavina-iliskin-akademik-takvim/